Vardas žaidime: Spoyled
Papasakokite apie save: Taigi sveiki, mano vardas Eimantas, o žaidime Spoyled. Esu iš Šiaulių, man yra 15 metų, laisvalaikiu sportuoju . Šaudymo žaidimais domėjausi nuo mažens, kaip cs 1.6, visokie call of duty ir dabar CS:GO. CS:GO pradėjau žaisti prieš 2-3 metus, tai vienas iš mėgstamiausių mano žaistų žaidimų iki šiol, pražaidęs esu 1500 h. Prieš kokius trejus metus esu turėjes cs 1.6 laikiux serveryje pareigas, tvarkos prižiūrėtojas, juo išbuvau 2 mėnesius, pats palikau pareigas, nes pritūko laiko. Į administratorio pareigas žiūriu rimtai, nieko nedarau atmestinai, viską darau užtikrintai ir gerai, o dabar esu pasiryžęs gerai atlikti darbą ir flaming serveryje, žinoma jai tik administratoriai man leis.
Kada pradėjote žaisti serveryje? Tiksliai nepamenu kada į serverį atėjau, bet turbūt tai buvo prieš gerą mėnesį.
Kiek laiko praleidžiate serveryje per dieną?: Šiaip priklauso nuo žmonių, jai žmonių yra, tai iškarto ir prisijungiu, o šiaip tai savaitgaliais daugiau, darbo dienomis šiek tiek mažiau, tai bus 2-5 h.
Kokius trūkumus įžvelgiate šiame projekte?: Manau vis pasitaiko čyterių kurie trugdo normaliam žaidimui, neaktvūs administratoriai, reiktų aptvarkyti mapus, nes kaikurie mapai išviso neveikia. Nervina kai žaidėjai rėkauja, šūkauja, leidžia muziką, tiesiog trugdo susikoncentruoti i žaidimą, norėtusi, kad tokie būtų iškarto nubausti.
Kokie yra Jūsų motyvai būnant administratoriumi?: Stengsiuosi būti itin aktyvus, prižiūresiu serverį nuo pažeidėjų, žiūrėsiu kurie žmonės nesilaiko taisykliu, kvailioja ir rėkauja. Rodysiu savo pastangas, gerai atliksiu savo darbą ir stengsiuosi kilti iki geresnio rango administratoriaus.
Kodėl turėtumėme pasirinkti būtent Jus?: Esu draugiškas, paprastas, bendraujantis, visada galiu padėti bėdoje ar paaiškinti žaidėjui ko jis nesupranta ir šiaip mėgstantis gerai praleisti laiką prie kompiuterio su draugais.